GOOD TO KNOW

1. VERJAARDAGSFEESTJES
Jij en je vrienden worden 1,5 uur vóór de voorstelling bij BRONKS verwacht voor een exclusieve blik achter de schermen.
Je duikt in de verkleedkleren van BRONKS en alles wordt vastgelegd op polaroids die je als souvenir mee krijgt naar huis.
De BRONKS-begeleider zorgt voor een speelse inleiding op je theaterbezoek.
Na de voorstelling is er tijd voor taart, kadootjes van je vrienden en tekenen of gezelschapspelletjes.

Prijs voor het feestje is  €70, tickets voor de voorstelling zijn apart te reserveren – de jarige en 2 begeleiders komen gratis. Inbegrepen in de prijs:

  •           versierde tafel in onze kleine theaterzaal
  •           begeleiding door BRONKS gedurende heel het feestje met extraatjes zoals een inleiding
  •           elk kind een flesje fruitsap/worldshake of een appel
  •           teken- en spelmateriaal voor na de voorstelling
  •           polaroid als souvenir

Praktisch:
Word je zes jaar of ouder: max 10 deelnemers.
Word je jonger dan zes jaar: max 6 deelnemers.

Minimum twee begeleiders verplicht.

Taart of ander lekkers neem je zelf mee, fruitsap is voorzien en andere drank bestel je in het café. Feestje eindigt om 17u30.

Reserveren via info(@)bronks.be - 02 21 999 21.

2. VRIJWILLIGERS
BRONKS kan altijd helpende handen gebruiken. Geef ons een seintje mocht je interesse hebben via productie(a)bronks.be

3. ANNULATIE STUDIO BRONKS
Annuleer je de reservatie tot en met 14 dagen vóór de start van de stage, dan krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Annuleer je tot en met 7 dagen vóór de start van de stage, dan krijg je het bedrag terugbetaald via een waardebon van BRONKS. Deze bon is een jaar geldig, kan je gebruiken voor voorstellingen en stages naar keuze en is niet persoonsgebonden.

Annulaties na 7 dagen vóór de start van de stage worden niet terugbetaald. Annuleer je te laat wegens ziekte, dan krijg je op vertoon van een geldig doktersbriefje een terugbetaling via waardebon.

4. KINDEROPVANG
Te jonge broertjes of zusjes kunnen tijdens de voorstelling terecht in onze gratis kinderopvang. Informeer hiernaar bij reservatie

5. BRONKS XL
XL is het label voor alle activiteiten met als doelgroep 12 tot 21 jarigen. Je moet minimum twaalf jaar zijn, maar mag ouder zijn dan 21.

6. MINIMUMLEEFTIJD
Respecteer de aangegeven minimumleeftijd. BRONKS-medewerkers kunnen te jonge kinderen toegang tot de zaal weigeren. Voorstellingen worden met de grootste zorg voor een ‘vanaf’ leeftijd gemaakt. Uit ervaring weten we dat te jonge kinderen kunnen afhakken op bepaalde thema’s, gebruik van licht en geluid, taal, spanningsbogen … Dit is heel onaangenaam zowel voor je kind, jijzelf als anderen rondom jou.