GOOD TO KNOW

1. VERJAARDAGSFEESTJES
Bij BRONKS kan je onvergetelijk je verjaardag vieren! Je kiest een voorstelling uit, brengt een taart mee en wij reserveren het BRONKSbalkon voor jullie en zorgen voor een feestelijk gedekte tafel. De jarige krijgt een gratis ticket.  Als bijdrage vragen we €30, en we ontvangen maximaal 12 feestvarkens (exclusief begeleidende volwassenen). Onze partyplanners zijn te bereiken via info(at)bronks(punt)be of 02 21 999 21.

2. VRIJWILLIGERS
BRONKS kan altijd helpende handen gebruiken. Geef ons een seintje mocht je interesse hebben via productie(a)bronks.be

3. ANNULATIE STUDIO BRONKS
Annuleer je de reservatie tot en met 14 dagen vóór de start van de stage, dan krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Annuleer je tot en met 7 dagen vóór de start van de stage, dan krijg je het bedrag terugbetaald via een waardebon van BRONKS. Deze bon is een jaar geldig, kan je gebruiken voor voorstellingen en stages naar keuze en is niet persoonsgebonden.

Annulaties na 7 dagen vóór de start van de stage worden niet terugbetaald. Annuleer je te laat wegens ziekte, dan krijg je op vertoon van een geldig doktersbriefje een terugbetaling via waardebon.

4. KINDEROPVANG
Te jonge broertjes of zusjes kunnen tijdens de voorstelling terecht in onze gratis kinderopvang. Informeer hiernaar bij reservatie

5. BRONKS XL
XL is het label voor alle activiteiten met als doelgroep 12 tot 21 jarigen. Je moet minimum twaalf jaar zijn, maar mag ouder zijn dan 21.

6. MINIMUMLEEFTIJD
Respecteer de aangegeven minimumleeftijd. BRONKS-medewerkers kunnen te jonge kinderen toegang tot de zaal weigeren. Voorstellingen worden met de grootste zorg voor een ‘vanaf’ leeftijd gemaakt. Uit ervaring weten we dat te jonge kinderen kunnen afhakken op bepaalde thema’s, gebruik van licht en geluid, taal, spanningsbogen … Dit is heel onaangenaam zowel voor je kind, jijzelf als anderen rondom jou.