• Place BRONKS
  • Price €10 voorverkoop
    €12 kassa

Op 16-jarige leeftijd kreeg Karl Meesters te horen dat hij ooit blind zou worden. Karl is nu 39 en ‘ooit’ is morgen.
Vandaag organiseert hij met zijn vzw rien à voir muzikale evenementen waarbij geluid, akoestiek en de perfromance van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.
rien à voir wil ook een verschil maken door een gemeenschap te helpen die vaak het meest gevoelig is voor geluidskwaliteit. Daarom gaat alle opbrengst van rien à voir-evenementen naar de financiering van medisch onderzoek om blindheid te genezen en de inzetbaarheid van jonge mensen met een visuele handicap te verbeteren.
Van het Vlaams Radiokoor tot dj LeFtO, Karl’s gedrevenheid, vuur en passie zet iedereen aan om het beste van zichzelf te geven.

Dat is ook exact wat we met deze PARTY plannen te doen: het beste van onszelf geven.
Een feestje dat onze glazen boîte zal doen trillen van genot.
So, let’s dance!

LINE - UP

LeFtO
LEFTO is al tientallen jaren een van de meest invloedrijke DJ's in België en daarbuiten. Fact! Magazine noemde hem "de favoriete DJ van je favoriete DJ" en hij werd al meerdere malen verkozen tot beste DJ in de Red Bull Belgium DJ Top 100 Category. Hij is een klinkende naam bij labels zoals Brownswood Recordings, Blue Note, en K7 Records. En ook al draait hij platen van  Seoul tot Los Angeles, hij gaat altijd (altijd!) een stapje verder als hij in zijn geboortestad Brussel speelt.  

Alfred Anders
Alfred Anders is een van de pompende aders binnen de Brusselse muziekscene en nachtleven. Hij is de laatste tien jaar toonaangevend als DJ en meer recentelijk als oprichter van Crevette Records. Hij is voortdurend bezig met het maken, vormgeven en uitvoeren van grootse plannen in zijn thuisstad Brussel. Als DJ zoekt hij gepassioneerd naar onbekende pareltjes, exotische en vreemde beats, die binnenkomen en intrigeren.


>> Om rien à voir extra te steunen is er vóór de PARTY ook een PLAY: Clash.
Hierin gooien Joost Vandecasteele & Joris Van den Brande hun volledige lijf en leden ten tonele.

LIST OF PERFORMANCES & TICKETS

Sat 21/12/2019, 21:30 BRONKS BUY TICKETS

KEEP INFORMED!

Subscribe to our newsletter using the link below.

Register