• Locatie BRONKS

Vijf toonaangevende organisaties die theater maken met kinderen en jongeren uit Schotland, Ierland, Noorwegen, België en Duitsland ontvangen steun van het Creative Europe programma van de Europese Unie. Deze steun dient voor het uitbouwen van een netwerk waarin expertise op een actieve en rechtstreekse manier uitgewisseld wordt. Van elkaar leren, om elkaar te versterken. Over taal- en landsgrenzen heen. Een Europese primeur!

De steunpuntorganisaties  Youth Theatre Arts Scotland en Youth Theatre Ireland bundelden hun krachten met Rogaland Teater (Noorwegen),  theater Bremen (Duitsland) en BRONKS (België) om kennis, vaardigheden, contacten en middelen over zeeën en grenzen heen te delen. Dit ter bevordering van samenwerkingen en ontwikkeling. Zowel lokaal als in heel Europa.

In de komende 3 jaar zal het BUZZ NETWERK multi-nationale trainingssessies voor professionals organiseren onder de term 'Artists' Lab' & 'Leaders' Lab', met plaats voor meer dan 100 deelnemers uit ongeveer 20 Europese landen.
Daarnaast brengt BUZZ NETWERK ook de jeugdtheaterpraktijk in Europa in kaart en lanceert het in 2021 een website om samenwerkingen en uitwisselingen te vergemakkelijken.

CALL: Leaders's Lab Dublin - 10> 14/06: inschrijven vóór 27/03/2020: https://www.ytas.org.uk/buzz-network/

https://www.ytas.org.uk/wp-content/uploads/2019/12/logosbeneficairescreativeeuroperight_en.jpg

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven