5+
Trailer Gadoue
  • Locatie BRONKS
  • Duur30'
  • Opmerking
    Kinderopvang bij BRONKS

    Bij deze voorstelling is er kinderopvang voor de te jonge broertjes en zusjes. Inschrijven niet verplicht, een seintje vooraf via info@bronks.be altijd welkom.

    De kinderopvang gaat 15 min.voor aanvang van de voorstelling open.

Een piste bedekt met witte modder. In het midden een jongleur, keurig in het pak, die het opneemt tegen de vele uitdagingen: hoe blijf je schoon, hoe glijd je niet uit, hoe zorg je dat je bal in de lucht blijft ...
Zijn gezicht vertoont steeds complexere grimassen. Alles plakt, glibbert en wordt vies.

Dat hij valt is onvermijdelijk en zelfs noodzakelijk. De mens als tweebenig wezen moet wel vallen om te leren rechtop te staan. Maar in de modder vallen en onder het slijk zitten: wat een vernedering of toch eerder het heimelijke, kinderlijke plezier van ravotten en rebellie?

In deze boeiende act jongleert Nathan Israël met een bal, leem en onze tegenstrijdigheden. Samen met hem beleven wij hoe leuk het is om te kliederen met modder, ervaren wij de huivering van het verbodene en het plezier van het rechtop lopen zonder te vallen.

CREDITS

Avec Nathan Israël. De Luna Rousseau et Nathan Israël. Conception, mise en scène et dramaturgie : Luna Rousseau. Régie : Vincent Berthe de Pommery ou Bruno Cavilla. Une production Le Jardin des Délices avec La Maison des Jonglages - scène conventionnée La Courneuve et Le Château de Blandy-les-Tours, Département de Seine-et-Marne. Avec le soutien de l'Atelier du Plateau et de la Ville de Paris. Remerciements à l'Espace Périphérique - Parc de La Villette, Paris.

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven