3+
Trailer It's Hot, It's Not
  • Locatie BRONKS

Waarom heb ik het warm, terwijl het koud is? Hoe kan het dat het regent, terwijl de zon schijnt? En waar is de winter gebleven, wanneer het zomer is?

Sommige mensen noemen het een nationale obsessie, maar wat zouden we zijn zonder het weerbericht? In een turbulente voorstelling viert het Britse gezelschap Reckless Sleepers het wisselende weer.

Drie acteurs, rondom een verticaal decor vol gaten, ontdekken elkaar, nemen het op tegen een aaneenschakeling van elementen en verrassingen. In de opeenvolgende taferelen worden nieuwe werelden gecreëerd, die net als de wolken even snel ontstaan als weer verdwijnen. Verdreven door de wind maken ze plaats voor weer een nieuw verhaal. Een fysieke, surrealistische voorstelling, grappig en gecomponeerd met oog voor details, waarin de seizoenen worden verkend en onze verbeelding in verwarring wordt gebracht.

CREDITS

De et avec : Mole Wetherell, Kevin Egan, Tim Ingram, Leen Dewilde, Alex Covel, Rachel Piekarczyk et Rebecca Young. Mise en scène: Mole Wetherell. Production: Unicorn en association avec Reckless Sleepers. Créé avec le soutien de INTEATRO Creative Residency.

 

DATA

za 14/11/2020, 11:00 BRONKS
LNP
WACHTLIJST
zo 15/11/2020, 11:00 BRONKS
LNP
WACHTLIJST
zo 15/11/2020, 15:00 BRONKS
LNP
WACHTLIJST

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven