PRAKTISCH

SCHOOLJAAR 2021-2022
Schrijf hier je klas in voor het voorstellingsaanbod van 2021-2022.

EEN AANVRAAG IS GEEN DEFINITIEVE BESTELLING
Met het oog op een evenwichtige en eerlijke verdeling wijzen wij handmatig de voorstellingen toe rekening. Uiterlijk midden september krijg je hiervan een bericht op het door jou ingegeven mailadres. Hou bij de aanvragen rekening met pedagogische studiedagen en andere klasactiviteiten.

EDUCATIEVE OMKADERING
Bij iedere schoolvoorstelling voorzien wij een educatieve omkadering; deze omkadering varieert al naargelang de leeftijd van de leerlingen en de inhoud van de voorstelling. Eén van onze STUDIO BRONKS-medewerkers neemt enkele weken voor de voorstellingsdatum contact op om praktische afspraken te maken.

TARIEVEN EN FACTURATIE
Kleuters en leerlingen van het basisonderwijs betalen €5.
Leerlingen van het secundair onderwijs betalen €8.
Studenten uit het volwassenonderwijs betalen €10.
Leerkrachten en begeleiders komen gratis.

De afrekening gebeurt op basis van het definitieve leerlingenaantal dat je ons uiterlijk midden september doorgeeft. De ticketprijzen zijn inclusief de inleidingen en/of educatief materiaal.

De school schrijft het bedrag over na ontvangst van factuur.

SCHOOLVOORSTELLING <> CORONA
De toekomst is onzeker, maar gelieve nog voor de zomervakantie in te schrijven zonder rekening te houden met beperkende maatregelen. Op die manier kunnen we een zaalplan voorbereiden en je tijdig informeren. Als blijkt dat de voorstelling toch geannuleerd moet worden o.w.v. corona door jou of door ons, wordt er niet gefactureerd.
 

GOED OM TE WETEN
Prospectie
Voor BRONKS-producties krijg je als leerkracht 2 gratis prospectiekaartjes (zowel bij BRONKS als op tournee), mits voorlegging van het reservatiebewijs voor de klas.
Lerarenkaart
Met een lerarenkaart koop je tickets aan reductietarief bij BRONKS.

CONTACT
scholen(at)bronks.be of 02 21 999 21

Ontvang je graag ons drukwerk?
Schrijf in via deze weg.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven